Edisi Hangat! Tak Sangka Mampu Capai 30k Pageviews!

Oleh Kaki Wayang on

Rasanya ramai yang mampu nak dapatkan pageview sebanyak ini..entah-entah apa yang aku capai ni rupa-rupanya yang paling rendah dalam kalangan semua blogger di Malaysia ini..hahaha..tak pelah hanya untuk berkongsi pencapaian dengan semua pembaca-pembaca yang lain..

Orang lain mesti akan cakap.."alah 30k je dalam seminggu..Blog aku sehari dah 30k.."..Blog korang memanglah..dah hebat, dah kukuh konfemlah leh capai sebanyak itu..apa pun tahniah untuk korang yang dah capai sebanyak ini malah lebih dari ini..kalau yang tak sampai-sampai lagi 100PV sehari..mungkin dengan melihat gambar dibawah boleh jadikan motivasi untuk diri anda agar mampu capai sebanyak itu..



PV = 30k, UV 12k (dalam seminggu) Maknanya maintain dalam 1k UV sehari)

Bolehlah kan..sebenarnya yang penting tang Unique Views tu (UV) Pageviews (PV) tu tak kisahlah bape korang capai..Nuffnang cuma nak tengok UV korang..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
1 Comments

{ 1 Komen Membina!... read them below or add one }

Yazid Yahya said...

retis..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...