Edisi Terkini! Video Rumah Arwah Pak Yus Kini Viral Di Media, Tetiba Mata Masuk Habuk!

Oleh Kaki Wayang on


Pak Yus Dalam Kenangan

Kehilangan seorang lagi permata hiburan tanahair menyebabkan namanya kini menjadi sebutan. Pelbagai kebaikan dikongsikan oleh rakan, sahabat mahupun orang yang tidak mengenali arwah menceritakan kebaikan yang dilakukan oleh arwah Pak Yus.

Ramai Yang Tidak Tahu Kehidupan Pak Yus

Perginya seorang seniman, seorang sahabat, saudara seIslam dan pejuang dalam kariernya menyebabkan ramai yang ingin mengenali arwah dengan lebih dekat. Sehinggalah video pendek arwah ketika menjadi peserta final Raja Lawak tiba-tiba menjadi viral di media sosial.
Tetiba Mata Masuk Habuk

Dalam video berkenaan Pak Yus menceritakan semula kehidupan beliau sebelum bergelar artis. Kemudiannya arwah menunjukkan rumah yang didiami bersama ibunya di sebuah kampung bernama Kampung Nesam, Perlis. Terasa akan kepayahan arwah suatu ketika dahulu.


Al-Fatihah buat arwah Pak Yus

Lihat Video Di Sini

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...